КОЛЕКЦИЯ ДРЕХИ

Всеки сезон, магазин Premaman представя колекция дрешки от бебе  0 месеца  до 3 годинки  за бебета щастливи и пълни с живот и мода за деца от 2 години до 16 години.

Марките на дрешките, които магазина предлага са доказали качеството си на европейския пазар и пленяват със своите красиви апликации и мотиви

Колекцията Бебе  се състои от три линии в зависимост
Newborn -линия 0 до 12 месеца

 Bebe -линия 6 месеца  до  4 години

 Мода за деца - 2 години до 16 години

Първите бебешки дрешки, са  с богат избор от цветове и материали.

Boboli  предлага цялостна гама и избор за вашето бебе и дете според месеците и годините, когато това е необходимо.  От бодита, гащеризони, жилетки, през дантелена рокля и блуза, изпъстрени, всички модели са налични и  изработени при спазавне на стандартите за  комфорт и практичност . Гръбната или коремени отвори, закопчалки, еластичността и илиците са предназначени за улесняване на обличане и събличане на бебето.

 Видове бебешки дрехи

Бебешките дрехи предлагани от магазин Premaman са направени с любов и грижа за малките ви съкровища. Изработени изцяло от естественни материи и удобни кройки и различни цветови гами.

Бебешки дрехи - бодита

Бодитата са изцяло от 100 % памук . Това е бельото на вашето бебе. Могат да бъдат с предно закопачаване, къс, дълъг ръкав както и боди потник.

Бебешки дрехи - гащеризони

Гащеризоните са първите дрешки за вашето бебе удобни и практични с предно закопчаване , странично при главичката и закопчаване при крачетата за лесна смяна на памперса.

подреди по
Филтри
Марки
Цена
Колекция дрехи
Сезон
Размер
Цена