ICANDY

ICANDY

iCandy е британска компания, създадена през 1933 година в Лондон, произвеждаща висококачествени и функционални детски колички. През 2007 година iCandy произвежда първата трансформираща се количка от единична в двойна. Продуктите на британската компания се отличават с елегантен дизайн, функционалност, практичност и висококачествена изработка. Произведениете в Обединеното кралство детски колички осигуряват пълно съвършенство и несравним стил. iCandy гарантира ненадминато качество и безопасност за малкото дете. Британската фирма е насочила вниманието си към детайла, за да гарантира, че всеки един компонент ще запази своите качества във времето. Някои от моделите на iCandy, отличаващи се със своята функционалност са iCandy Peach, iCandy Orange и др.История на количките iCandy

Бизнесът в iCandy е семейно дело. Братята Bradley и Warren Appel приели знанието за производството от техния дядо Charles, който основал модна компания през 1933.
През осемдесетте бизнесът се състоял в производството на детски каски за велосипеди и предпазни седалки за коли, преди да разработят гама от добре продавани бебешки продукти.Братята Appel разбрали, че за да достигнат звездите, трябва да канализират иновативното си мислене и търсенето на най-високо качество в по-тясна ниша.
br"Взехме решение да продаваме само чрез специализирани магазини, които предлагат изключително персонално обслужване и предоставят контакт лице в лице, какъвто знаем, че бъдещите родители очакват" казва Bradley.

През 2005 те решили, че искат да създадат нещо специално - единична към двойна количка с нова марка, наречена iCandy.
brДве години по-късно се появила първата двойна количка с единичен размер на шасито в света, която изглеждала и се усещала като нищо друго на пазара.

Ние вярваме, че нейната еклектична комбинация от въображение, инженеринг, който преминава границите и внимателно обмислен растеж, ни отличават от останалите днес.
brWarren казва: "Няма граници за превъзходството, което можем да постигнем, или в това, което можем да създадем в бъдеще."

ДИЗАЙН

 

Рецептата на iCandy за иновация - британско майсторство без ограничения.
brЕдна от основните разлики в продуктите на iCandy е използването на технология за аеронавтика. Стандартът на производство и луксозното ниво на материалите съперничат с тези на самолет, а не на детска количка. Резултатите се виждат и усещат в безпроблемната експлоатация.

Плавното движение и лекото управление от първото докосване са резултат на първокласно производство. Ние направихме возенето на детето безпроблемно, безопасно и блажено удобно, а усещането за вас е чисто удоволствие.
Външният вид е също толкова важен, колкото и проектирането - външен вид на лукс, модерност и стил.

Количката iCandy ви позволява да дадете най-доброто на вашето новородено и същевременно да задоволите вашето собствено усещане за мода. Нашият водещ моден дизайнер Джанет Колин, която преди това е работила за Mulberry и Louis Vuitton, гарантира, че внедряваме водещите модни тенденции и поддържаме нашия моден стандарт.

Този баланс между експлоатация, лукс и дизайн, както и динамичното използване на цветовете, е запазеният знак на родителите, които очакват и заслужават повече.

КАЧЕСТВО

Всяка количка iCandy е тествана над индустриалните стандарти 

Ние носим страст към качеството, която гарантира, че всяка количка iCandy е тествана много над стандартите в индустрията.
За да защитим целостта на дизайна и майсторството на iCandy, ние използваме само заводи, които произвеждат най-съвременни технически продукти, защото само те произвеждат според нашите стандарти за качество.

След това ние сондираме, бутаме, дърпаме и чупим през седем групи международни стандарти и постоянно надвишаваме техните изисквания.
brЗащо се борим за толкова високи стандарти? Вие няма да приемете от нас нищо по-малко от перфекционизъм и нашата работа е да гарантираме, че ви предлагаме точно това.

Искаме да сбъднем мечтите ви, затова отказваме да направим компромис с никоя част от създаването на перфектната количка iCandy.

Всяка количка iCandy е тествана над индустриалните стандарти

подреди по
Филтри
Марки
Цена
Цена