Skip Hop Активна гимнастика - къмпинг

  • Марка: Skip Hop

Структурата на палатката имитира дърво и по този начин активната гимнастика носи усещането, че сте навън, сред природата.Задният параван има забавен принт, който допълва усещането за къмпинг сред природата, а възглавничката за коремче във формата на мече насърчава развиването на нови умения.
Греещата светулка, музикалната миеща мечка и другите горски герои ще помогнат за развиването на сетивните умения на бебето.
Подходящо за деца 0+
Четири начина за игра: игра с протягане над главата, игра по коремче, игра седнал, килимче за игра (playmat)
17+ развиващи дейности включват: сияйна светулка, костенурка огледало, мечка-дрънкалка и музикална миеща мечка с дървена чесалка, която пее Twinkle, Twinkle Little Star
Задно пано с горски принт
Уникални, меки подпорни греди, имитиращи шарка на дърво и с въжени връзки
Килимчето за игра е със забавни принтове и текстури
Включва плюшена възглавничка за коремче във формата на мече
Без бисфенол, PVC и Phthalate
Размер в см: 91(д) x 91(ш) x 97h(в)

 

219,00 лв.
Базова цена: 219,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!