Playgro Активна гимнастика - Динозавър

  • Марка: Playgro
  • Кат. номер: PG-0604

Playgro Активна гимнастика - Динозавър Нека бебето се влюби в очарователния динозавър - гимнастика и неговите три висящи приятелчета , които са лесни за откачване и идеални за игра по време на път.

Нека бебето да се влюби в очарователната Dino Gym и неговите трима приятели, които лесно се отделят и са идеални за пътуване в движение. С дръзки ярки цветове и сладки висящи играчки, бебето ще се забавлява, докато играе.

Характеристика

Playgro Активна Гимнастика Динозавър

Подвижни играчки

Шумолящи части за слухова и тактилна стимулация

Сваляща се арка

Playgro

Fine Motor SkillsCognitiveGross Motor SkillsSightSoundTeethingTouch0m+ - Stage 1BPA Free

69,00 лв.
Базова цена: 69,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!