Chicco Столче за кола Go-One група 1 (9-18 кг.) Blue 2017

  • Марка: CHICCO
  • Кат. номер: CH-J0404.3
350,00 лв.

Chicco

Столче за кола Go-One CHICCO от група 1 (9-18 кг) ще расте заедно с Вашето дете, осигурявайки комфорт и безопасност по време на път.

Столче за кола Go One CHICCO е от група 1 и е предназначено за деца от 9 до 18 кг или приблизително от 9 мееца до 4 годишна възраст. Детска седалка Go One е с елегантен дизайн и осигурява комфорт на малкото дете по време на път.

Монтаж-по посока на движението

Столче за кола Go One от група 1 9-18 кг. се монтира лесно, бързо и безопасно, посредством 3-точковия автомобилен колан, който преминава през червени водачи, оказващи правилната траектория на колаана.

Подглавникът и коланите се регулират едновременно в 6 различни позиции.

Столчето се адаптира към ръста на детето и осигурява максимална защита по време на път. Регулирането се осъществява посредством бутон, разположен в задната част на облегалката, само чрез една ръка.

Регулируема облегалка

Ъгълът на наклон на столче за кола Go One се регулира в 5 позиции, за да осигури комфорт на детето, почивайки си по време на път.

Тапицерия

Текстилът на столчето може да бъде премахнато лесно, без да е необходимо да отстранявате коланите, което предотвратява неправилното им поставяне. Може да бъде прана на 30°.

Със столче за кола Go One от група 1, одобрено в съответствие с ECE R44/04, може да бъде превозвано дете с тегло между 9 и 18 кг.

Столче Go One Chicco е снабдено с 5-точков колан

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!