440,00 лв.

Recaro Столче за кола Optia Група 1 Shadow

 • Марка: Recaro
 • Кат. номер: RE6136.21209.66

Recaro

Recaro Столче за кола Optia Група I Shadow Столче за кола Recaro Optia комбинира в себеб си елегантен дизайн, безопасност и функционалност. Дизайнът на столче Optia е такъв, че детето да бъде максимално защитено от двете страни, при евентуален удар.

Столче за кола Recaro Optia група 1 9-18 кг.  комбинира в себе си елегантен дизайн, безопасност и функционалност.

Дизайнът на столче Optia е такъв, че детето да бъде максимално защитено от двете страни, при евентуален удар.

Базата за столче за кола Recro fix и столче за кола Privia са добър избор за деца до 15 месечна възраст.

Когато столче за кола Privia вече е малко за Вашето дете може да преминете към следващото столче на Recaro Optia група 1 9-18 кг., зползвайки базата на столче за кола Privia.

Безопасност

 • Лесен и безопасен монтаж, единствено в комбинация с база Recaro fix
 • Цветни индикатори, показващи дали столчето е поставено правилно
 • Подобрена странична защита-страничната защита може да бъде прибрана ASP
 • Иновативни елементи Recaro SMARTfit за лесно и безопасно монтиране
 • 5-точков колан

Комфорт

 • Система за безопасност HERO- система HERO предотвратява плъзгането и усукването на колана, регулира се заедно с височината на седалката, за по-голяма безопасност
 • За седалката е използвана комфортна пяна, която се адатира към тялото на детето, осигурявайки му необходимата подкрепа по време на път.
 • Регулиране в легнало положение, само с една ръка
 • Регулиране на облегалката във височина, следвайки растежа на детето.
- +
Моля, изберете:
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!