Britax Столче за кола Trifix Ocean Blue

  • Марка: Britax
  • Кат. номер: BRI4990002
749,00 лв.

Britax

Столче за кола TriFix е едно от най-безопасните столчета с монтаж по посока на движението. Благодарение на използваните иновативни системи като SI-PAD и ISOFIX+ детска седалка Britax Romer Trifix от група 1 (9-18 кг.), осигурява изключително високо ниво на безопасност

Столче за кола TriFix Britax Romer от група 1 е предназначено за деца от 9-18 кг. или за деца между приблизително 9 месеца и 4 години. Детската седалка се монтира по посока на движението, посредством иновативна система ISOFIX+.

  1. Подобрена технология за монтаж в автомобил - ISOFIX+ и анкърен колан (Versa Tether), който абсорбира въздействащата енергия при удар.
  2. Лесно освобождаване на фиксиращата система, чрез два бутона, разположени отпред на основата
  3. Изключителна странична защита - SI-PAD Technology - странична защита, изработена от абсорбиращ материал, вградена в страничните панели на детското столче, осигуряващи максимална защита при страничен удар
  4. Удобство - дълбоки, меки страници и възможност за регулиране на наклона на столчето на 4 нива
  5. Създадени, за да пасват на детето - регулируеми във височина подглавник и колани, само с една ръка
  6. Практичност - лесно и бързо може да премахнете тапицерията, за да бъде почистена, не е необходимо да отстранявате коланите

Монтажът се осъществява чрез иновативната система ISOFIX+ - директна връзка с фиксиращата система и анкърен колан Versa Tether.

Индикатори за правилен монтаж: Индикаторът потвърждава, че конекторите на фиксиращата система са захванати Индикатор, потвърждаващ, че анкърният колан V-Tether е поставен правилно

Столче за кола TriFix е снабдено с 5-точков колан с меки подложки, който разпределя въздействащите сили равномерно по гърдите и раменете на детето, а също така и редуцира движеноето напред, което иначе може да причини тежки травми и трайни увребдания.

Защита от удар

Меки и дълбоки страници, които се явяват като защитна обвивка, която абсорбира въздействащите сили при страничен удар

Система, редуцираща движението напред Pivot Link System

Меки подложки на коланите, които разпределят външните сили равномерно по раменете и гърдите на малкото дете Изключителна технология за защита при страничен удар - SI-PAD

ISOFIX+ - Тази система е подобрената версия на isofix системата, използвайки по широки конектори на фиксиращата система, за да се редуцира страничното разместване на седалката. В комбинация с анкърен колан (Versa Tether) спуснат от върха на столчето се подобрява стабилността и се абсорбират въздействащите сили при инцидент.

Versa Tether- подобрен вариант на Top Tether, представлява двуточков анкърен колан спуснат от върха на столето за кола, който редуцира ротационните движения.

SI-PAD - странична защита, изработена от абсорбиращ енергията материал. Тази защита е вградена в страничните панели на детската седалка и служи за защитна бариера при страничен удар.

Pivot Link System - анкърен колан с една или две точки на захващане (Top Tether/ Versa Tether), редуциращ ротационните движения на детската седалка, при удар

 

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!