Britax Römer Стол за кола Safefix Plus Flame Red

  • Марка: Britax
  • Кат. номер: BRI4172075
799,00 лв.

Britax

RömerСтолче за кола Britax Römer SafeFix Plus осигурява допълнително ниво на защита, благодарение на конструкцията, предоставяща комфорт за малкото дете. Детската седалка е с ISOFix технология, която осигурява лесен и правилен монтаж в автомобила. Опорният крак предотвратява риска от ротационни движения на детсккото столче. Столче за кола SafeFix Plus е снабдено с уникална система за шарнирно свързване (Pivot Link System), редуцираща движението на детето напред при евентуален инцидент (камшичният удар при челен сблъсък, при столче монтирано в посоката на движение може да причини тежки травми и трайни увреждания на детето). Детската седалка е с регулируем подглавник и колани, а също така и с възможност за регулиране на ъгъла на наклон на столчето.

Столче за кола Britax Römer SafeFix Plus от група 1 е предназначено за деца от 9 кг до 18 кг или от приблизително 9 месеца до 4 години. Детската седалка е една от най-безопасните при столчета за кола с монтаж по посока на движението.

  1.  Изключително високо ниво на защита - опорният крак, предотвратява ротационните движения на столчето и осигурява допълнителна стабилност
  2. Столче за кола SafeFix Plus осигурява комфорт за детето - дълбока седалка, меки странични крила и взъзможност за регулиране на наклона на детската седалка в няколко положения
  3. Създаден, за да пасва на детето -лесно регулируеми във височина подглавник и  колани, само с една ръка
  4. Практичност - лесно може да премахнете тапицерията, за да я почистите, не е необходимо да отстранявате коланите

Монтажът на столче за кола SafeFix Plus се осъществява чрез ISOFIX и опорен крак.

Индикатори за правилен монтаж:

  • Индикаторите сигнализират когато фиксиращата система е свързана с автомобила
  • Индикаторите сигнализират когато опорния крак е правилно поставен

Защита от удар

  • Система за шарнирно свързване (Pivot Link System), която редуцира движението напред при инцидент
  • Меката странична защита играе ролята на защитна обвивка, която абсорбира влиянието на външните въздействащи сили, появяващи се при страничен удар.

Столчето е снабдено с регулируем във височина 5-точков колан и меки подложки, които предотвратяват движението напред.  

Издържан тест за преобръщане - Rollover test 2014 - ECE R44/04

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!