949,00 лв.

Britax Столче за кола - Römer Dualfix Mineral Purple

 • Марка: Britax
 • Кат. номер: BRI4162265

Britax

Столче за кола DualFix Britax Römer е комбинация от красив дизайн и високо ниво на защита. Детската седалка има възможност да се върти на 360°, което улеснява преминаването от обратна посока към посоката на движение. Столче за кола DualFix осигурява безопасност за малкото детет и спокойствие за родителите по време на път.

Столче за кола Britax Römer Dualfix се монтират както в обратна посока, така и в посоката на движение.

Възможността да се върти на 360° градуса върху своята основа, прави смяната на посоката по-лесна, а също така и позволява лесно да слагате или изваждате детето от детската седалка.

 1. въртене на 360° - обратно на движението от новородено до 18 кг. или по посока на движението от 9-18 кг.
 2. Лесно поставяне на детето в столчето - завъртайки столчето към себе си на 90° ще може лесно да настаните или извадите бебчето от столчето.
 3. Изключителна защита - защита от страничен удар в съчетание с меки подложки на коланите и система, редуцираща ротационните движения (Pivot Link System) Подходящо за новородени - меките подложки за допълнителна подкрепа и комфорт,  намалят широчината и дълбочината на столчето и позволяват на малкото бебче да се разположи удобно в седалката
 4. Пасва идеално - регулиращ се във височина подглавник, предпазния колан се регулира само с една ръка
 5. Комфорт - столчето е с възможност за промяна на ъгъла на наклон в няколко позиции
 6. Практичност - тапицерията се сваля лесно и бързо, за да бъде почистена, не е необходимо да отстранявате коланите

Монтаж чрез фиксираща система и опорен крак

Индикатори за правилен монтаж

 • Индикатор за потвърждение, че конекторите са захванати
 • Индикатор за потвърждение, че кракът е поставен правилно

Защита от удар

 • Меките, дълбоки страници на столчето служат като защитна обвивка, предпазващи главата на детето, при страничен удар.
 • Система за редуциране на движението напред (Pivot Link System) Меки подложки на коланите, редуциращи движението напред

Посока на монтаж

 • в посока обратна на посоката на движение - от раждането до достигане на тегло 18 кг.
 • в обратна посока или в посока на движението - от 9-18 кг.

Столчета за кола Britax Römer са тествани и одобрени в съответствие с ECE R44/04.

- +
Моля, изберете:
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!