720,00 лв.

Chiccо столче за кола Seat Up 012 Isofix Black

  • Марка: CHICCO
  • Кат. номер: CH79828.950

Chicco

Новото столче за кола на Chicco Seat Up спада към седалките от група 0,1,2. То е подходящо за новородени благодарение на голямото легнало положение което има.

Столчето за кола Chicco Seat up е одобрено според европейските норми за безопасност  ECE R44/04 за транспортиране на бебета и деца във възрастови групи 0, 1, 2 или 0-25 кг . 

Столчето се монтира с isofix конектори и разполага с двойна система за проверка подсигуряваща коректен монтаж.

Столчето за кола Chicco Seat up се монтира в посока, обратна на движението чрез обезопасителните колани на автомобила, isofix конекторите и допълнителен обтягащ колан, разположен в задната част на столчето.

Столчето разполага с допълнителна омекотяваща възглавница за използване в периода от 0 до 9 кг.

 Столчето за кола Chicco Seat up разполага с дълбока седалка с високи страници, оформящи пашкуло-подобно пространство, което е от съществено значение заперфектно задържане и безопасност в случай на удар. Добавената в подложката за главата и седалката мека пяна осигурява максимална съвместимост и комфорт,докато външната солидна структура се отличава с  високо удароустойчиви функции.

В допълнение , тапицерията има перфорирани тъкани, там където е необходимо, за да не се спарва детската кожа през летните месеци и да се осигури максимално циркулиране на въздуха.

Столчето е снабдено с регулируема система за безопасност, която ви позволява да го настроите 3 различни позиции. Системата е удобна за родителите и същевременно предлага комфорт и сигурност за детето през целия период на използване. Тапицерията на седалката може лесно да бъде отстранена, без да пречи на колана и да се пере.

Седалката има етикети, показващи прости инструкции за инсталиране и   насочващ QR код, към  видео с коректна инсталация, достъпен чрез мобилен телефон или таблет.
- +
Моля, изберете:
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!