1 390,00 лв.

Recaro столче за кола Zero 1 Elite i-Size Performance Black - 0-18 кг

 • Марка: Recaro
 • Кат. номер: RE6301.21534.09

Recaro

Иновативно детско столче за кола Recaro Zero 1 Elite с приставка за новородено и удължено ползване в обратна посока на движение. Лесно поставяне и изваждане на детето от колата, благодарение на възможността за въртене на 360°.

Детско столче за кола Recaro Zero 1 Elite i-Size е подходящо от самото раждане до 4 годишна възраст или от 40 дo 105 см височина.Zero 1 Elite е с удължено ползване в обратна посока на движени. Столче за кола Recaro Zero 1 Elite може да бъде поставено в посока на движение, след като детето достигне 15 месечна възраст. Този модел е по-различен от останалите столчета за кола с монтаж в обратна посока, тъй като има приставка за новородено, която може да бъде ползвана, докато бебето не достигне тегло от 9 кг. Тази приставка може да бъде монтирана върху шаси на детска количка, както повечето столчета за кола за новородени.

Безопасност 

Recaro Zero 1 Elite, отговарящ на Европейски стандарт i-Size се инсталира в автомобил, посредством ISOFix, което осигурява сигурен и безопасен монтаж. i-Size (R129) сертификатът гарантира, че детска седалка за кола Recaro Zero 1 Elite е преминала тест за страничен удар и отговаря на най-новите стандарти и изсквания за безопасност.

Сигурност и комфорт

От новородено до 4 годишна възраст, на детето ще бъде осигурен комфорт, тъй като детско столче за кола Zero 1 Elite е подплатено с ергономична пяна. Наклонът на столчето може да бъде регулиран в 3 различни позиции, което го прави подходящ за следобедна дрямка, след дълго пътуване. Детско столче за кола е снабдено с 5-точков предпазен колан със система Recaro HERO и 6 позиции за регулуране на височината на подглавника. Както поставянето и зваждането на детето от столчето, така и монтажът в двете посоки се осъществява изключително лесно, благодарение на възможността да се върти на 360°.

Характеристики:

 • иновативно столче за кола с приствака за новородено, тежаща само 2.9 кг
 • приставката осигурява оптимална мобилност
 • HERO система за сигурност - предотвратява плъзгане или осукване на 5-точковия колан, лесно разкопчаване и закопчаване
 • тройна странична защита, благодарение на приставката за новородено, конструкцията на столчето и разгъващите се странични крила
 • цветни индикатори за правилен монтаж
 • интегрирана ISOFix база за лесно и безопасно монтиране
 • безопасно пътуване в обрана посока до 105 см
 • седалката, въртяща се на 360° осигурява лесно поставяне и изваждане на детето
 • комфортна пяна, която се адаптира към тялото на детето, осигурява необходимата подкрепа
 • регулируем, във височина, подглавник с "memory" пяна
 • матраче за новородено, с ергономичен дизайн, пасва перфектно на тялото на детето
 • наклон на столчето за кола в 3 различни позиции, в двете посоки на монтаж
- +
Моля, изберете:
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!