KinderKraft Runner Stars колело за балансиране

  • Марка: KinderKraft
  • Кат. номер: KKRUNSTAR
99,90 лв.

KinderKraft Runner дървено детско  колело за балансиране, подходящо за деца над 3 години.

 

KinderKraft Runner е най-добрата алтернатива на велосипеда с помощни колела. Развива баланса и кондицията на Вашето дете.

 Подходящо за деца над 3 години.

 Комфортна седалка с регулируема височина от 37 до 44 см.

 За сигурност максималното завъртане на кормилото е ограничено до 23 градуса.

 Дръжките са гумени за предотвратяване на плъзгане.

 Благодарение на леката дървена рамка колелото тежи само 4 кг.

 

 Включени в комплекта аксесоари - звънец и чанта!

 Колелата са изработени от EVA пяна

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!