Baby Monsters Ляв кош за новородено за бебешка количка Easy Twin - Red

  • Марка: BABY MONSTERS
  • Кат. номер: BMT30001-BMT2.0-803
245,00 лв.

Baby Monsters

 

Ляв кош за новородено за бебешка количка Easy Twin Baby Monsters.

Твърд кош за новородено за бебешка количка Easy Twin ще осигури на малкото бебе спокойствие и комфорт по време на разходка през първите 6 месеца. Кошът е снабден със сенник и покривало. Поставя се от лявата страна на шасито на детска количка Easy Twin Baby Monsters.

Характеристики:

  • подходящ от 0 до 6 месеца
  • сенник
  • покривало
  • монтира се отляво на шасито
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!