Miniland Baby Flexi Tech комплект за конструиране

  • Марка: Miniland Baby
  • Кат. номер: MLB32653
28,00 лв.

Miniland Baby

Комплект Flexi Tech Miniland ще осигури възможността на малкото дете да конструира различни видове превозни средства.

Комплект Flexi Tech Miniland е конструктор, състоящ се от гайки, болтове, твърди и гумени елементи чрез които детето ще може да конструира спортна кола, кран и много други. Гумата е устойчива и безвредна, специално създадена за "Miniland". Flexi Tech ще спомогне за развитието на сръчността, изобретателността и конценрация у малките деца.

Комплектът съдържа:

61 твърди части

13 гъвкави части

1 книжка с идеи за конструиране

Подходящ за деца от 3 до 6 годишна възраст.

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!