Miniland Baby Emotiblocks - емоции

  • Марка: Miniland Baby
  • Кат. номер: MLB32350

Miniland Baby

Miniland Emotiblocks е детска игра, която учи малките деца на основните емоции. Тази игра е печелила 4 международни престижни награди, подходяща е за деца над 2 годишна възраст.

Комплект Minilands Emotiblocks са забавни фигурки с взаимнозаменяеми части, което позволява на децата да правят до 100 комбинации между различните елементи. Играта е в комплект с 6 карти за игра, които ще помогнат на децата да се запознаят с различните емоции. Miniland Emotiblocks е предназначена за деца над 2 годишна възраст.

На какво учи тази игра:

  • разпознаване и идентифициране на основните емоции
  • изучаване на ценности - толерантност, съпричасност, расово разнообразие
  • придобиване на по-богат речник

Спечелени награди:

  1. Dr. Toy's 100 Best - избрана измежду 100 най-добри детски продукта за 2015
  2. Dr. Toy's 10 Best Games - избрани сред 10-те най-добри детски игри за 2015 година
  3. Parents choice Awards 2015 - избрани сред най-добрите продукти от 2015 гсред играчките
  4. Parents choice Awards 2015 - избрани сред най-добрите продукти от 2015 г. в категория "Играчки".
22,00 лв.
Базова цена: 22,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!