Miniland Baby Pixel Craft Challenge - "Построй мост"

  • Марка: Miniland Baby
  • Кат. номер: MLB453213
8,00 лв.

Miniland Baby

Детска игра Miniland Pixel Craft Challenge развива у малките деца различни умения. Подходяща а деца над 5 годишна възраст.

Pixel Craft Challenge е игра, съставена от малки елементи за сглобяване. С тази игра малкото дете ще може да построи само мост. Miniland Pixel Craft Challenge стимулира концентрация и внимание у малкото дете. Изгражда логически, математически разсъждения и творчество. Насърчава самочувствието, ръчните умения и пространствената организация.

 

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!