14,50 лв.

Miniland Baby On The Go Discover Check Up Scanner - магнитна игра "Рентген"

  • Марка: Miniland Baby
  • Кат. номер: MLB319717

Miniland Baby

Магнитна игра Miniland On The Go Discover - Check Up Scanner е подходяща за игра по време на път, благодарение на магнитните основа и елементи. Подходяща за деца над 3 годишна възраст. 

Това е детска игра, която развива едновременно паметта и въображението. Стимулира интереса към науката и изгражда и обогатява речника на малкото дете. Miniland On The Go Discover Check Up Scanner е игра, осигуряваща трупане на знания по забавен и интрерсен начин. On The Go Discover е подходяща за игра по време на път, благодарение на магнитните си елементи. Играта се затваря като книга заедно с всички фигури вътре в нея.

Комплектът включва:

  • 1 магнитна дъска
  • 19 магнитни елемента
- +
Моля, изберете:
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!