33,00 лв.

Miniland Baby Super Blocks Farm - конструктор ферма

  • Марка: Miniland Baby
  • Кат. номер: MLB32339

Miniland Baby

Miniland Super Blocks Farm е детска игра, която развива различни умения у децата. Подходяща за деца над 18 месечна възраст.

Осигурете часове на забавление на своето дете с игра Miniland Super Blocks Farm. Подходяща за деца над 18 месечна възраст. Miniland Super Blocks Farm е консруктор с най-различни и разноцветни фигури. Конструкторът спомага за развитието на координяция, креативно мислене и двигателни умения у детето. Детска игра Super Blocks Farm подпомага научаването на броене, подреждане и свободна игра при децата.

Комплектът се състои от:

  • 27 елемента + стикери
  • 2 човеета
  • 4 животни
  • 1 превозно средство
  • 1 листовка с идеи за игри

Подходящ за деца от 1.5 до 5 годишна възраст.

- +
Моля, изберете:
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!