Playgro Пластмасови плаващи животни

  • Марка: Playgro
  • Кат. номер: PG -0522
14,90 лв.

Playgro

Playgro Пластмасови плаващи животни Обърнете, разменете и после отново разменете и обърнете!

Забавлението в банята е гарантирано с тези плаващи играчки.

Две взаимозаменими животни и дрънкаща морска звезда се съвместяват в тази плаваща играчка.

Бебето ще се забавлява, като загребва и излива вода с двете животни или като наблюдава как морската звезда плава във водата.

Характеристики:

  • Загребване и изливане на вода
  • Взаимозаменяеми герои
  • Дрънкащи звуци
  • Плаващо забавление за баня
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!