Playgro Светещ фонтан слонче за баня

  • Марка: Playgro
  • Кат. номер: PG0525

Playgro

Свтещ фонтан слонче за баня Playgro ще забавлява малкото дете по време на къпане. Подходящо за деца над 6 месечна възраст.

Със забавната играчка на Playgro светещ фонтан слонче за баня къпането вече ще е по-забавно за малкото бебче.

Свтлината и наситените цветове привличат вниманието на детето.

Фонтанчето слонче ще обикаля около бебчето и ще пръска струйки вода.

Играчката е с удобни размери за малките детски ръчички.

Фонтанчето е снабдено с две различни приставки за разпръскване на струи вода.

24,90 лв.
Базова цена: 24,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!