Playgro Комплект Забавление за баня

  • Марка: Playgro
  • Кат. номер: PG-0516
14,90 лв.

Playgro

Playgro Комплект Забавление за баня Банята е забавление с комплекта от 4 яркоцветни плаващи животни с различни отвори за водата и мрежа.

Животните могат да свързват във верига и да се изгребват от ваната с мрежата.

Почиства се с топла сапунена вода, изплаква се с чиста вода.

ДА НЕ СЕ ИЗВАРЯВА!

ВНИМАНИЕ! Никога не оставяйте детето без надзор в близост до водата.

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!