Tiny Love Двустранна музикална играчка Crib Toy

  • Марка: Tiny love
  • Кат. номер: TL0210
79,00 лв.

Tiny Love

Двустранната музикална играчка за креватче Crib Toy на Tiny Love е многофункционална - за успокояване на бебето, за сън или игра в креватчето, както и самостоятелна игра за по-голямо дете.

Двустранната музикална играчка за кошара на Tiny Love може да се поставя на повечето креватчета и кошари и с множеството си активности стимулира сетивата на бебето и подпомага развитието.

Симпатичната музикална играчка за успокояване предлага 2 режима: за поставяне отстрани на креватчето или над главата 

С Играчката за креватче Crib Toy получавате:

  • Въртяща се топка-дрънкалка
  • Листо тип “повдигни и намери”
  • Музикална интерактивна подложка за потупване 
  • Успокояваща музика с 2 нива на звука 
  • Блещукащи светлинки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!