Babymoov музикална въртележка за сгъваемо легло

  • Марка: Babymoov
  • Кат. номер: BM104409

Babymoov

Тази играчка на Babymoov е универсална и може да бъде закрепена на всяко креватче или кошарка. Представлява музикална въртележка с мелодия.

Babymoov въртележката е 100 % универсална,тя може да бъде закрепена към всякакви легла - легло с решетки, сгъваемо легло. Въртележката на Babymoov  съдържа 5бр. меки  играчки:2 цветни животинки,1звезда,1луна и 1 огледало, за да привлича погледа на бебето.Също така има и механичен музикален механизъм (не се нуждае от батерии). Има копче на лоста за по-удобно затваряне

69,00 лв.
Базова цена: 69,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!