10,50 лв.

Goki - Детска дървена книжка - Susibelle

 • Марка: goki
 • Кат. номер: 58552

 • Подходяща възраст: 1+
 • Размери на играчката: 10 x 10 cм
 • Материал: Дърво

  Играчка от серията "Susibelle"

  Тази дървена играчка цели развитие на осезателните, зрителните и слуховите възприятия у детето. Книжката ще стимулира още и редица негови умения, като например сръчност, ръка/око координацията, боравенето и говорните умения. Изработена от висококачествени материали и безвредни бои на водна основа.

   

- +
Моля, изберете:
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!