BabyDan кошара на две нива Felix col.White Wood

  • Марка: BabyDan
  • Кат. номер: BD6265-01

Baby Dan

Висококачествена дървена кошара за спане и игра на две нива BabyDan Felix

Дървена кошара за игра и сън BabyDan Felix е подходяща от раждането до 24 месечна възраст. Основата на кошарата е повдигната на малки крачета. И четирите страници на дървена кошара Felix са с решетки, така че да може да поддържате постоянен визуален контакт с малкото дете. Подматрачната основа може да бъде поставяна на 2 нива. Високото ниво се ползва, докато бебчето не започне да се изправя само. След това е необходимо да свалите матрака на по-ниското ниво, за бъде малкото дете в безопасност, докато играе или спи.

Харектеристики:

  • Стабилна конструкция, позволяваща игра и на две деца.
  • Площ за спане/игра: 1м2
  • Материал: бук.
  • Made in Dеnmark. (since 1967)
349,00 лв.
Базова цена: 349,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!