Micuna Трансформиращо се легло Arctic Natural 80/60; 60/120

  • Марка: Micuna
  • Кат. номер: MC -0206-1
497,00 лв.

Micuna

Micuna Трансформиращо се легло ARTIC 80-120Х60предлага на родителите класически дизайн, красива, ненатрапчива визия и изключителна функционалност

В зависимост от Вашите нужди може да използвате модела като красива бебешка кошарка, чийто матрак се наглася в 2 различни позиции, според големината на детето. Размерът на кошарата е 80/60 см. Без сваляща се решетка.

Впоследствие решетките и част от страничните табли могат да бъдат премахнати и кошарката се превръща в практично детско легло, в което малчуганите ще се чувстват наистина добре. Размер на леглото 120/60.

Характеристики:

  • размер 80/60, 120/60
  • Брой на нивата 2
  • MDF лак+Бук
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!