Micuna дървена кошара Dido Ivory 60/120

  • Марка: Micuna
  • Кат. номер: MC-0109

Micuna

Испанската компания Micuna използва в своето производство екологично чисти, естествени и безвредни материали за изработката на бебешки легла. Дървена кошара Micuna Dido ще осигури спокойстви и безопасност в първите няколко години на бебчето.

Micuna е водещ производител на детско обзавеждане.

За изработката на бебешки кошари испанската компания влага в производствения процес висококачествени естествени и напълно безвредни, за малките бебчета, материали.

Легло-кошара Micuna Dido е с изчистени линии и ретро дизайн - тази бебешка кошара би била подходяща за всеки интериор.

При изработката на детска кошара Dido не са използвани материали като епоксидна смола и фенол.

Кошара Dido на Micuna е изработена от естествена дървесина-бук и MDF.

За да имате по-лесен достъп до бебчето, легло-кошара Dido е изработено, така че една от решетките да се сваля.

Бебешка кошара Micuna Dido е с 2 нива на подматрачната рамка. Горното ниво се ползва докато бебчето не започне да се изправя само, без помощ от възрастен. След това е необходимо да свалите подматрачната рамка на ниското ниво, за по-голяма сигурност на детето.

В кошара Dido може да бъде поставен матрак с размери 60 x 120 см.

Бебешката кошара е снабдена с 4 колелца, две от които имат възможност да бъдат застопорени за по-голяма безопасност.

Към кошарата има възможност да се добави чекмедже (купува се отделно).

Характеристики:

  • подходящо за новородени
  • 2 нива на подматрачната рамка
  • сваляща се решетка
  • 4 колела,з а по-лесно преместване на кошарта
  • 2 от колелата се застопоряват
  • Декорация-патенце
659,00 лв.
Базова цена: 659,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!