iCandy шезлонг за новородено MiChair Grey

  • Марка: ICandy
  • Кат. номер: ic1487

iCandy

Поставката за новородено за столче за хранене iCandy MiChair може да бъде използвана на пода като удобен люлеещ се шезлонг за новородено или да бъде закачена на високото столче за хранене MiChair за да може да бъде ползвано от раждането, като висок шезлонг.

Шезлонгът за новородено iCandy MiChair е идеалното допълнение към столчето за хранене iCandy MiChair. Той може бързо и лесно да бъде поставен и закопчан към MiChair за да повдигнете новороденото ви дете над земята, за да осигурите така важният контакт „очи в очи“ осигуряващ връзка между майката бебето в тези критични формиращи месеци. 
Шезлонгът за новородено iCandy MiChair може да се използва самостоятелно на пода или друга равна повърхност, както люлеещ се шезлонг.

Характеристики:

  • Може да се използва самостоятелно на пода или друга равна повърхност, както люлеещ се шезлонг или да се постави на столчето за хранене iCandy MiChair (продава се отделно)
  • Две позиции за регулиране на височината, идеални за отдих и игра
  • Включва матрак за новородено и разглобяем бар за играчка

Моля, обърнете внимание: Изображенията са само с илюстративна цел, столчето за хранене iCandy MiChair се продава отделно.

388,00 лв.
Базова цена: 388,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!