Tiny Love Музикален шезлонг 3 в 1 „Rocker Napper“

  • Марка: Tiny love
  • Кат. номер: TL0803

Tiny Love

Популярният и иновативен музикален бебешки шезлонг Rocker Napper на Tiny Love вече е и с уютен сенник.

Бебешки шезлонг 3 в 1 "Rocker Napper" Tiny Love лесно се превръща от седалка в удобен кош за спане.

  • Успокояващи движения люлеят Вашето бебе в 3 накланящи се позиции
  • Регулируемият сенник създава спокойна и уютна обстановка
  • Комфортна мека подложка в напълно легнало положение на 180 °
  • Забавна музикална въртележка, стимулираща сетивата и двигателните умения
  • Продуктът е подходящ за деца от новородени до 18кг.

1-3 месеца

Времето на спокойствие и тишина е важно за развитието на бебето. Нека Вашето бебе се наслади на нежно люлеене, докато гледа музикалната играчка.

3-6 месеца

Движенията на музикалната играчка на подходящо разстояние от дланите на бебето, го стимулират да повдига ръцете си и да се опитва да докосне играчката, а по-късно и да я хваща с лекота.

1-6 месеца

Около една пета от всички бебета страдат от колики. Вибрациите на Rocker Napper 3-в-1 могат да подпомогнат незрялата храносмилателна система на бебето и да облекчат дискомфорта.

9+ месеца

Бебето вече е достатъчно голямо да се качва и слиза само, радвайки се на новата си независимост.

239,00 лв.
Базова цена: 239,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!