Babymoov невeляшка Жираф

  • Марка: Babymoov
  • Кат. номер: BM104601
89,00 лв.

Babymoov

Забавно детско жирафче-невеляшка на Babymoov. То ще се превърне в любима играчка на Вашето дете, благодарение на богата си функционалност, стимулираща развитието на детето. 

Мултифункционалната играчка жираф невeляшка Babymoov ще забавлява малкото Ви слънчице във всички възрасти и ще развива неговите умения. Може да се ползва като невeляшка, кукла жираф за куклен театър, има магнитни пръстени, които се увиват или стават на гъсеница или пък като играчка за нареждане с 3 различни пръстена с огледалце със звуци, форми и различни материи. Играчката е изработена от мека материя, подходяща за нежните бебешки ръчички.

Характеристика:

• 4 в 1 играчка която следва развитието на бебето
• 1 неваляшка: звънче, шумяща хартия в лапите на жирафа
• 1 кукла жираф за куклен театър
• 1 магнитна играчка: пръстените се увиват или стават на гъсеница
• 1 играчка за нареждане с 3 различни пръстена: звуци (огледалце с звуци), форми (дървени части), материи (шумяща хартия и гризалка)

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!