Playgro Книжка от плат - обиколник за креватче

  • Марка: Playgro
  • Кат. номер: PG-0204

Playgro

Playgro Книжка от плат - обиколник за креватче Ярките и интригуващи картинки ще забавляват бебето, докато заспива.

Контрастните и ярки цветове, както и черно-белите шарки спомагат за визуалното възприятие.

Меките платнени плочки лесно се завързват около пречките на кошарата или просто се сгъват като книжка за игра по време на разходка!

Характеристики:

  • Безопасно огледалце за научаване какво е отражение 
  • Шумолящи звуци за слухова стимулация 
  • От обиколник за креватче към книжка за игра
29,00 лв.
Базова цена: 29,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!