Chicco Количка с дистанционно управление Johny

  • Марка: CHICCO
  • Кат. номер: CH60952

Chicco

Chicco Количка с дистанционно управление Johny Johny е количка с дистанционно управление, която може да се движи в 4 направление: напред/назад и наляво/надясно.

Играчката е подходяща за деца над 2 години.

Количката Johny има светлини, които светват при движение.

Фаровете светят, когато колата се движи напред, а стоповете, когато се движи назад.

Дистанционното управление може да се постави на мястото на задното стъкло.

Задният спойлер на количка Johny може да бъде използван като дръжка, за да може детето да пренася по-лесно играчката

75,00 лв.
Базова цена: 75,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!