Chicco Футболна врата

  • Марка: CHICCO
  • Кат. номер: CH5225

Chicco

Chicco Футболна врата футболната врата от серията на Chicco Fit&Fun е предназначена за активна игра както вкъщи, така и навън.

Трите електронни режима на футболната игра на Chicco позволява на детето да играе само или с компания.

Петте нива на трудност правят играта на децата по-вълнуваща.

Когато детето вкара гол във вратата се активират ярки светлини, придружени с весела музика.

Футболната врата възпроизвежда 25 мелодии и звукови ефекти.

Ритайки топката във вратата детето развива двигателната си активност и координация.

Към футболната врата на Chicco е включена и мека топка, с която няма опасност децата да счупят нещо по време на игра.

Подходяща за деца над 2 годишна възраст.

90,00 лв.
Базова цена: 90,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!