Mountain Buggy Nano Duo детска количка за близнаци - Ruby

  • Марка: Mountain Buggy
  • Кат. номер: PT-0137-MB-Ruby

Mountain Buggy

Mountain Buggy Nano Duo е бебешка количка за близнаци със седалки, разположени една до друга.

Nano Duo е идеална градска количка за близнаци.

Количката е с компактни размери в сгънато състояние, седалките са достатъчно големи, за да се осигури максимален комфорт за двете деца. Поставките за крачета се регулират. Сенникът е достатъчно дълбок, за да осигури максимална защита от слънчевите лъчи.

Само с натискането на два бутона, Nano Duo се сгъва до компактни размери. Снабдена е с транспортна дръжка и ремък за носене на рамо.

При проектиране на количка Nano Duo теглото е така разпределено, за да можете лесно да повдигате количката на задни колела, за преудоляване на репятствия. За по-меко возене количка за близнаци Nano Duo е снабдена с амортисьори на задните колела и въртящи се предни колела с механизъм за застопоряване.

Количката е подходяща за ползване от 6 месечна възраст.

989,00 лв.
Базова цена: 989,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Марки
Подробно описание

Тегло на количката - 9 кг

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!