iCandy Raspberry детска количка Moonrock-Savile Row Sand 2018

 • Марка: ICandy
 • Кат. номер: IC1754M

Raspberry Savile Row Sand 2018 е луксозна лека детска количка със седалка с напълно легнало положение. Има възможност за добавяне на кош за новородено (предлага се отделно). Новата Raspberry е още по-удобна за използване и е с нови, още по-вълнуващи характеристики.

Детска количка iCandy Raspberry 2018 Moonrock Savile Row Sand е с леко алуминиево шаси, осигуряващо пъргавост и маневреност в градски условия.

 Комплектът включва:

 1. шаси
 2. седалка
 3. сенник
 4. елеватори 
 5. дъждобран

Шасито е снабдено с напълно подновени иновативни гуми. Изработени са от устойчив материал - PU. И четирите колела са с оборудвани с независимо окачване. В комбинация с обновените гуми и окачването Raspberry осигурява плавно и меко возене по всякакви терени.

Предните колела се въртят и има възможност да бъдат застопорени, за по-комфортно управление по пресечен терен.

 

Телескопичната дръжка на количката е покрита с мека кожа, допълваща стилната й визия. Височината се регулира лесно, само с една ръка.

Върху шасито вече има възможност да се постави и кош за новородено, подходящ за нощно спане(предлага се отделно). 

Седалката е обновена, с по-голяма дълбочина и меко подлпатена за максимален комфорт на малкото дете. Сенникът е дълбок, със защитен фактор SPF 50 +. Има възможност да се регулира. Снабден е с вградена мрежа за по-добра циркулация на въздуха. Има и допълнителна козирка, за максимална защита. Наклонът на облегалката се регулира като има и напълно легнало положение, подходящо за новородено. На гърба на седалката има джоб в който да държите вещи, които да са Ви под ръка.

С Raspberry 2018 вече ще могат да се ползват иновативните елеватори, върху които могат да бъдат поставени както седалката, така и кошът за новородено. Ползвайки седалката в комбинация с елеваторите детска количка iCandy Raspberry ще се превърне в удобно столче за хранене, което може да ползвате у дома, в ресторанти или кафенета.

 

Сгъването на шасито се осъществява бързо и лесно. Количката може да бъде сгъната и със седалката. Дизайнът на Raspberry позволява да стои изправена в сгънато състояние.

 

Характеристики:

 • лека детска количка със стилна визия
 • леко алуминиево шаси
 • телескопична дръжка с кожено покритие
 • седалка с напълно легнало положение
 • дълбок сенник с мрежа и козирка - SPF 50+
 • джобче за съхранение на вещи на гърбна на сдалката
 • 5-точков предпазен колан
 • иновативни гуми от устойчив материал - PU
 • независимо окачване на четирите колела
 • въртящи се предни гуми с механизъм за застопоряване

 

Върху шасито на iCandy Raspberry има възможност да бъде поставено столче за кола от група 0 +, посредством адаптери (предлагат се отделно).

 

Съвмстими столчета за кола:

 1.  BeSafe iZi Go Modular
 2. BeSafe iZi Go
 3. Joie iGemm
 4. Maxi-Cosi Cabrio Fix
 5. Maxi-Cosi Pebble
 6. Maxi-Cosi Pebble Plus
 7. Kiddy Evo Lunafix
 8. Kiddy Evolution Pro 2
 9. Cybex Aton Q
 10. Cybex Cloud Q
 11. Nuna Pipa
 12. Evolution i-Size
1 240,00 лв.
Базова цена: 1 240,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Марки
Подробно описание

Размери

шаси в сгънато положение 90 x 52 x 37

шаси в разгънато положение 106 x 52 x 98.5

 

седалка в сгънато положение 57 x 37 x 21

седалка в разгънато положение 86 x 37 x 46

 

Тегло

шаси 6 кг

седалка 2.8 кг

 

Височина на дръжката

Минимална височина на дръжката 95 см

максимална височина на дръжката 105.5 см

 

Максимално натоварване на багажника - до 5 кг 

Максимално натоварване на седалката до 25 кг

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!