CloudB Tranquil Turtle 7423 Нощна прожекционна музикална лампа КОСТЕНУРКА за детска стая

  • Марка: CLOUD - B
  • Кат. номер: Модел 7423 Tranquil Turtle Aqua

Перфектна компания за сън за деца от всички възрастови групи - МАГИЧЕСКА ЛАМПА на американската фирма CLOUD-B 

Модел 7423 Tranquil Turtle Aqua

     Тази на пръв поглед обикновена детска играчка може да осигури спокоен и здрав сън на Вашето дете. Уникалните й възможности се крият в нейната черупка - коруба, която прожектира нежни тонове на морски вълни по тавана на детската стая докато океана шепне с нежен приспивен глас.
    Това осигурява спокойствие и предпазва от страх в тъмното Вашето дете.То се понася на морските вълни и не се страхува да остане само в стаята си.

Нощна светлина и Звукови ефекти

* Перфектна компания за сън за деца от всички възрастови групи;
* чрез копче се превключват 2 режима на работа :
- Безшумен режим на работа
- Музикален режим - звуците на морските вълни т.нар. бял шум
* възможност за регулиране на яркостта на светене и прожектиране на "движението на водата" в детската стаята
* таймер за автоматично изключване след 23 мин.

 

Как да използвате Tranquil Turtle

Tranquil Turtle ще прожектира навсякъде във Вашата стая подводния свят на океана и ще възпроизвежда два успокояващи звука. За перфектен "подводен ефект", поставете костенурката в средата на стаята на равна повърхоност

Батерии:

* Когато батериите отслабнат, костенурката ще започне да мига (1 секунда светлина, 3 секунди без светлина), така ще получите сигнал, че трябва да подмените батериите.

* Лампата се захранва с 3 АА батерии - включени в комплекта


Тази играчка получи най-високото отличие през тази година за патентовано изделие,което се продава на Американския пазар с изключителен интерес.

Зарадвайте Вашето дете с тази уникална играчка.

Размери: 30 х 20 х 11 см

Патентована играчка на американската фирма CLOUD - B

87,90 лв.
Базова цена: 87,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!