Red Castle Позиционер Bebecal

  • Марка: Red castle
  • Кат. номер: 10013014
Red Castle Позиционер Bebecal Розов две възаглавнички от дишаща материя регулируема лента свалящи се калъфки

Red Castle Позиционер Bebecal Розов гарантира, че бебчето ще спи по гръб. Това е препоръчителната поза за спане, особено в първите месеци от раждането. Както и ще го предпазва от преобръщане от гръб по коремче. Двете възглавници са от специална аерирана пяна, като няма опасност от задушаване.

Под бебчето се намира регулируема лента от мек памук. Разстоянието се контролира, чрез велкро лепенка.

Материите са от най-висок клас френски памук, дишащ и не запарващ. Калъфките на възглавниците се свалят и могат да се перат в пералня.

Ограничителят-позиционер Bébécal™ се състои от две възглавнички, свързани помежду си с тънък слой памучна тъкан, върху който бебето спи. Съвременните педиатри препоръчват бебетата да спят по гръб през първите си месеци.

Предпазва бебето по време на сън да не се преобърне върху корема си. Здравните специалисти са единодушни: да се намали риска от внезапна смърт при кърмачетата, бебето трябва да спи по гръб (в случай на здраво бебе, при което няма лекарски предписания за различно позициониране).
Калъфките могат да се отделят за пране, тъканите Fleur de Coton® са бързосъхнещи.

66,00 лв.
Базова цена: 66,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!