iCandy текстил за кош за новородено за близнаци и породени деца Orange

  • Марка: ICandy
  • Кат. номер: IC1693

iCandy

iCandy кош за новородено за близнаци и породени деца Orange Този кош осигурява на детето комфорт и удобство както е и при основен кош за новородено iCandy Orange. Вторият кош е подходящ за нощно спане и е подходящ за деца с тегло до 9 кг или докато започнат да се изправят без помощ от възрастен.

Използвайки комплект текстил за кош за новородено iCandy Orange, може лесно да превърнете седалката за след 6 месеца в допълнителен кош за новородено, много практичен и удобен избор за родители с близнаци.

За да поставите допълнителния кош върху шаси iCandy Orange Ви е необходим комплект от адаптери Double Converter Kit (купува се отделно), който се състои от конвертиращи адаптери и елеватори, които Ви позволяват да прикрепите втория кош за новородено към шасито на количка iCandy Orange, едновременно с основния кош за новородено.

И двата коша имат възможността да се въртят и в двете посоки-по посока на движение или обърнати към родителя.

Текстилът за втори кош за новородено осигурява същия луксозен комфорт и размер каткто е и при основния кош за новородено iCandy Orange.

Към текстила за втори кош за новороено iCandy Orange е включен и мек матрак.

Този кош е подходящ за нощно спане.

Комплектът за втори кош за новородено не съдържа сенник, но може да бъде ползван този от седалката за след 6 месеца или да бъде купен отделно.

Щом бебчето започне да се изправя само без чужда помощ или щом достигне тегло 9 кг, трябва да премахнете от рамката текстила за кош за новородено и на негово място да поставите този за седалка за след 6 месеца.

  • Комплект от мек и комфортен текстил за втори кош за новородено
  • Съвместим с детски колички iCandy Orange
  • С този комплект може да превърнете седалката във втори кош за новородено
  • В комплекта е включен матрак
  • За монтирането на втория кош за новородено върху шаси iCandy Orange са необходими адаптери Double Converter Kit (купуват се отделно).
350,00 лв.
Базова цена: 350,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!