BeSafe столче за кола iZi Flex FIX i-Size Midnight Black Melange 01

 • Марка: BeSafe
 • Кат. номер: BS518001
690,00 лв.

BeSafe

BeSafe iZi Flex FIX i-Size е бустерна седалка с облегалка предназначена за деца с ръст от 100 - 150 см. Столчето предлага високо ниво на безопасност за детето, комфортен престой по време на път и лесно регулиране и монтиране в автомобила. На задната седалка на автомобила могат да бъдат поставени до 3 бустерни седалки iZi Flex Fix.

BeSafe iZi Flex FIX i-Size е столче за кола предназначено за деца с ръст от 100 до 150 см.(приблизително от 4 до 12 години) с възможност за монтаж посредством фиксираща система IsoFix. 

BeSafe са приели най-новите изисквания UN R129 за безопасност като пускат на пазара единствената бустерна седалка с висока облегалка, отговаряща наBeSafe iZi Flex FIX i-Size е наградена с Kind + Jugend Innovation Award в категория "World of Travelling Kids". най-високите стандарти. Тя осигурява значително високо ниво на безопасност по време на път като се предпазват главата и тялото на детето. BeSafe iZi Flex FIX i-Size е наградена с Kind + Jugend Innovation Award в категория "World of Travelling Kids".

Към бустерната седалка има:

 1. странична защита SIP+
 2. мека подложка за предпазване на брадичката и гърдите

Безопасност
Новата бустерна седалка е снабдена с иновативна модулна система, която осигурява максимална защита, съобразена с последните изисквания UN R129-02. Двете странични защити могат да се отстраняват в зависимост от Вашите нужди. В автомобил с триместна задна седалка може да поберете 3 седалки BeSafe iZi Flex FIX i-Size.

Седалката е тествана и одобрена в съответсвие с UN R129 без допълнителна странична защита от страната на вратата. Въпреки това,BeSafe добавят SIP+, тъй като тя подобрява защитата, като значително редуцира натоварването върху детето от евентуален инцидент при страничен удар. Използва се от страната до вратата на автомобила.

Сгъваемият, меко подплатен, водач е вдъхновен от автомобилния колан за бременни BeSafe. Това допълнение към бустерната седалка предотвратява изхлузване като се гарантира правилното позициониране на колана при евентуален инцидент. Мекият сгъваем водач е снабден с магнит, който осигурява лесно и бързо поставяне/отстраняване на колана. 

 • Одобрена в съответсвие с най-новите изисквания UN R129-02
 • Pad+ създадена, за да предпазва брадичката и гърдите на детето
 • Заключена позиция за монтаж с ISOfix
 • Допълнителна странична защита SIP+
 • Водачи в областта на раменете и бедрата за правилно насочвне на автомобилния колан

Комфорт

Наклонът за сън и почивка може да се регулира в две положение, посредством дръжките разположени от двете страни на детската седалка. Те позволяват детето само да регулира столчето за кола в удобна за него позиция.
Свободно стоящата облегалка позволява наклонът да е съобразен с наклона на автомобилната седалка и в автомобилите с регулируеми задни седалки, положението за почивка е повече от перфектно.

Височината на бустетрната седалка се регулира лесно от 100 до 150 см. чрез бутоните двете страни на облегалката. 

Подглавникът с V-форма поддържа главата по време на сън, а също така осигурява и видимост настрани. Може да бъде комбинирана и с подглавника на автомобилната седалка.

 • Подглавник, проектиран за странична видимост и подкрепа по време на сън
 • Pad+ меко подплатена подлoжка за автомобилния колан
 • Възможност за регулиране на наклона
 • Интегрирана дръжка за лесно пренасяне
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!