iCandy ПИП конвертор за Apple 2 Pear

  • Марка: ICandy
  • Кат. номер: IC844
275,00 лв.

iCandy

Уникалният и иновативен iCandy ПИП конвертор за Apple 2 Pear добавя допълнителни възможности към вашата детска количка. ПИП конвертор за Apple 2 Pear ви позволява на шасито на вашата детска количка в долно положение да добавите втора седалка или мек кош за породени деца или близнаци

Уникалният и иновативен ПИП конвертор за Apple 2 Pear ви позволява на шасито на вашата детска количка в долно положение да добавите втора седалка или мек кош за породени деца или близнаци, като същевременно повишава нивото на основната седалка за да осигури достатъчно място за второто дете.

iCandy ПИП конвертор за Apple 2 Pear

Комплекта на iCandy ПИП конвертор за Apple 2 Pear включва:

  • конвертиращи адаптери за трансформиране на количката в количка тандем (за близнаци и породени деца)
  • втора седалка
  • дъждобран за втората седалка 

В комплекта не е включен сенник за втората седалка, ползва се сенникът от цветния пакет (продава се отделно), който се ползва и като сенник за мекият кош за породени деца и близнаци.

 

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!