iCandy текстил за втора седалка за количкa Orange

  • Марка: ICandy
  • Кат. номер: IC1692

iCandy

iCandy текстил за втора седалка за колички Orange С текстилът за седалка за второ дете iCandy Orange ще превърнете своята Orange в практична и комфортна количка за породени деца.

Използвайки текстилът за седалка iCandy Orange, Вие лесно ще може да превърнете кош за новородено Orange във втора седалка за след 6 месеца, много удобно и практично ако имате второ дете.

За да трансформирате своята количка iCandy Orange в двоен режим Ви е необходим конветиращ комплект Double Converter Kit, който се състои от адаптори, които позволяват втората седалка да бъде поставена на шасито на iCandy Orange, едновременно с основната седалка за след 6 месеца.

И двете седалки могат да бъдат поставяни както напред към околния свят, така и обърнати към Вас.

Текстилът за втора седалка дава на детето същото комфортно и луксозно усещане както основната седалка.

Втората седалка е снабдена с регулируем във височина 5-точков колан.

Към текстилът няма сенник, но може да бъде ползван този от коша за новородено iCandy Orange или да бъде купен отделно.

Когато количка iCandy Orange е в двоен режим, всяка една от седалките може да понесе тегло до 15 кг, за по-голяма безопасност на децата.

  • Комплект от мек,комфортен текстил за втора седалка
  • Текстилът за втора седалка е съвместим единствено с колички iCandy Orange
  • С този текстил ще може да превърнете коша за новородено във вора седалка за след 6 месеца.
  • Снабдена е с 5-точков колан
  • За поставянето на втората седалка върху шаси iCandy Orange са необходими адаптори Double Converter Kit (купуват се отделно) .

 

290,00 лв.
Базова цена: 290,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!