Ki ET LA детски слънчеви очила Diabola 0-18 м

  • Марка: Ki ET LA
  • Кат. номер: KI-T1
49,50 лв.

Ki ET LA

Детски слънчеви очила Ki ET La са единствени по рода си. Осигуряват комфорт и максимална защита за малкото дете. Детски слънчеви очила Ki ET LA Diabola са предназначени за деца от 0 до 18 месеца.

Детските слънчеви очила на Ki ET LA са с висока степен на защита (100%) от вредните лъчения - UVA, UVB и UVC.

Слънчевите очила на френската марка са изработени от гъвкав материал и са снабдени с регулируема лента, захваната за дръжките, с което се гарантира, че очилата ще се държат здраво на лицето на малкото дете.

Изключително лека и нечуплива хипоалергична рамка с недраскащи се поликарбонатни лещи 4 категория.

Благодарение на дизайна и пластичния материал на рамката, детски слънчеви очила Ki ET LA Diabola могат да се ползват от 0 до 18 месеца.

Могат да бъдат завъртяни на 180° в зависимост от развитието на детското носле.

От едната страна могат да бъдат ползвани от 0 до 9 месеца, завъртайки ги на 180°, детето ще може да продължи да ги носи до 18 месечна възраст.

Детски слънчеви очила Ki ET LA пристигат с регулируема лента, стикер и торбичка от органичен памук.

Ширина на рамката-9 см

Височина на стъклата-3.2 см

  • Максимална степен на защита-лещи 4 категория ( UVA, UVB, UVC)
  • Гъвкава и нечуплива рамка, изработена от хипоалергичен еластомер (рамката може да бъде рециклирана)
  • Очилата са снабдени с лента, захваната на дръжките, което осигурява здраво захващане
  • Рециклиране-рециклираща се торбичка от органичен памук и рамки от рециклиращ се материал

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!