Scoot and Ride Тротинетка/колело за баланс 2 в 1 Highwaybaby+ - Blue/Orange

  • Марка: Scoot and Ride
  • Кат. номер: SR216272-CW04

Scoot and Ride

Скутерът Highwaybaby+ Blue/Orange е подходящ за деца над 1 годишна възраст. Трите колела ще дават сигурност на малкото дете докато се учи да управлява баланс байка. Колелото лесно и бързо може да се трансформира в тротинетка на три колела. Само с натискането на един бутон колелото се превръща в тротинетка.

Задните колела са снабдени с голяма и удобна спирачка за по-лесен контрол на скоростта. Излятата рамка със стоманена вилка и Т-образна дръжка за управление дава стабилност на балансното колело.

Характеристики:

  • подсилена рама
  • трансформация от баланс байк в тротинетка и обратно, само за 1 секунда
  • Т-образна регулируема дръжка
  • три колела
  • голяма спирачка

За трансформирането на колело Highwaybaby+ в тротинетка не са необходими инструменти.

Scoot and Ride Тротинетка/колело за баланс 2 в 1 Highwaybaby+ Blue/Orange Скутерът на Scoot and Ride за секунди се превръща от колело за баланс в тротинетка.

179,95 лв.
Базова цена: 179,95 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Марки
Подробно описание

Ръст на детето: 82-102 см

Възраст: над 1 годишна възраст

Максимално допустимо тегло: до 20 кг.

Височина на седалката: 32 см

Височина на дръжката: 49-60 см

Размер на предна гума: 220 мм

Размер задни гуми: 100 мм

Тегло на тротинетката: 2.9 кг

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!