BabyArt Дневник Моите първи думички

  • Марка: BabyArt
  • Кат. номер: BA -00052

BabyArt

Baby Art Дневник Моите първи думички 

  • размер: 19 х 4см
  • химикал
  • Baby Art Дневник Моите първи думички ще запази всяка от първите думички на децата. Дневникът е с изключително красив дизайн, богато илюстриран и много свободно място за писане. 

    Към него има и химикалка за записване, както и различни джобчета и стикерчета за украсяване.

    Какъв по-интересен и запомнящ се подарък за първи рожден ден или друг повод? След време ще ви връща назад във времето с усмивка на лице.

29,00 лв.
Базова цена: 29,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!