iCandy универсално чадърче за детска количка - Black

  • Марка: ICandy
  • Кат. номер: IC1500
75,00 лв.

Лекото универсално чадърче за количка iCandy е проектирано да се прикрепя лесно съм вашата детска количка iCandy и осигурява максимална UV защита . Моля, обърнете внимание: Универсалните чадърчета за количка iCandy изискват наличието на Icandy скоба за поставка за чаша и чадърче в зависимост от модела - Не е включена в комплекта на чадърчето, предлага се отделно.

Перфектна защита от слънцето по време на вашите разходки.

Предпазва децата ви от вредните ултравиолетови слънчеви лъчи

Практичният чадър за количка Peach може да се комбинира цветово с количките iCandy от настоящата колекция.

След като изберете подходящия чадър, не забравяйте скобата нужна за поставяне на чадър/държач за бутилка (предлага се отделно, вижте в аксесоари).

Универсалното чадърче за количка iCandy разполага с гъвкаво рамо и позволява лесно позициониране.

Бутонът за бързо освобождаване ви позволява лесно да демонтирате чадърчето от количката.

Размерът на чадърчето е изключително компактен в сгънатои състояние, което дава възможност да бъде съхраняван в багажника на количката.

Характеристики:

  • Уникална удължена от едната страна осмоъгълна форма
  • SPF 50 плат
  • Гъвкаво рамо
  • Лек и компактен
  • Съвместим с всички детски колички iCandy посредством скоба за поставка за чаша и чадърче (не е включена в комплекта, предлага се отделно) 
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!