iCandy универсален сенник за детски колички Palm

  • Марка: ICandy
  • Кат. номер: IC381

iCandy

Защитете детето си от вредните ултравиолетови слънчеви лъчи с универсалният сенник за детски колички iCandy Palm

Универсален сенник за всички детски колички iCandy.

Сенникът включва отлично оценен плат UPF 50+, който ефективно блокира 99% от вредните UV лъчи, като покрива главата, врата, раменете и краката на детето.

Palm също така включва подвижна предна част, която позволява лесен достъп за вашето дете, както и улеснява самостоятелното ползване на големия сенник.

88,00 лв.
Базова цена: 88,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!