Playgro Въртележка за количка Слон – Папагал

  • Марка: Playgro
  • Кат. номер: PG-0431
27,90 лв.

Playgro

Playgro Въртележка за количка Слон – Папагал  Разноцветната въртележка за количка On-the-Go Stroller Mobile със сигурност ще забавлява бебето със своите забавни животни по време на разходка.

Тази въртележка има висяща топка-дрънкалка за стимулиране на слуха.

Забавните и ярки животни стимулират зрението и бебето ще наблюдава с интерес как се въртят.

Меките материи и оребрената халкичка помагат за тактилното развитие.

Въртележката се закача лесно към количката с помощта на щипка.

Характеристики:

 

  • Меки материи за сензорно възприятие
  • Оребрена халка за тактилно развитие
  • Ярки цветове за визуално възприятие
  • Щипка за лесно закачане

 

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!