Playgro Музикална играчка Октопод

  • Марка: Playgro
  • Кат. номер: PG-0426

Playgro

Playgro Музикална играчка Октопод Октоподът е идеалният приятел на бебето за количката или коша за новородено. Само издърпайте халката с форма на цвете, за да чуете четири успокояващи мелодии.

Развитието на усета за докосване е стимулирано от разнообразните плюшени, тъкани и твърди повърхности, които интригуват бебето.

Пластмасовата халка е удобна за закачване на играчката на повечето колички или в колата. 

Характеристики:

  • Изработено от изцяло нови материали, включващи полиестерни влакна и полиуретанова пяна.
  • Може да се пере само повърхността на играчката.
  • Да не се потапя във вода. За инструкции за пране, вижте знаците на платнения етикет на играчката.
  • Играчката работи с 2х1,5V (LR44/AG13/A76/V13GA) батерии.
20,90 лв.
Базова цена: 20,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!