Goki - Плодове в кошница

  • Марка: goki
  • Кат. номер: 51661

  • Подходяща възраст: 3+
  • Диаметър на кошницата: 21 см
  • Плодове: 3.5 см - 12 см
  • Материал: Дърво
  • Комплектът включва: 23 части
46,90 лв.
Базова цена: 46,90 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Марки
Подробно описание

Разнообразни плодове в кошница, изработени от дърво. Една популярна и със сигурност много здравословна стока: пъстра смес от различни плодове. Тези стоки не се развалят и трябва да присъстват във всеки един магазин за хранителни стоки.

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!