Goki – Зеленчуци с велкро

  • Марка: goki
  • Кат. номер: 51598

  • Подходяща възраст: 3+
  • Дължинa на краставицата: 12 см
  • Размери на опаковката: 17,5 х 8 х 12 см
  • Комплектът включва: 12 части
  • Материал: Дърво
29,00 лв.
Базова цена: 29,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Марки
Подробно описание

За боравенето с ножове си трябва малко обучение! Режете зеленчуците по подлепващите точки – това не е твърде лесно, защото рязането изисква да се усвоят умения – после ги смесете и ето че салатата е готова! Шестте вида зеленчуци са надеждно изработени и могат да се режат отново и отново. Дължина на краставицата – 12 см.

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!